,

Loja me lidhëse – Lassanimo

Janod
Availability:

8 stok


Mosha: 4 vjeç

Mund të mësojmë të kalojmë fijen e hollë nëpër vrimat e vogla tek secila nga kafshët?

Qëllimi: Të futet fija me ngjyra tek vrimat e vogla që gjenden në trupat e kafshëve, për të plotësuar ngjyrën e lëkurës së secilës prej tyre. 

Aktiviteti me lidhëza është një ushtrim shumë efektiv për të rritur shkathtësinë e duarve, koordinimin sy-dorë; të njëjtat aftësi që më pas përdoren për të mësuar të shkruajnë, të lidhin këpucët apo të qepin me gjilpëre dhe pé.

Kutia përmban: 6 fletë dhe 12 fije me ngjyra. 

2,000L

8 stok

Loading...
Compare
Përmasa 15 cm
Mosha

Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Loja me lidhëse – Lassanimo”

There are no reviews yet.