,

Shimpanze Mashkull

Collecta
Availability:

2 stok


Në vitin 1973 është zbuluar se ADN e Shimpanzeve është 99% e ngjashme me atë të njerëzve. Shimpanzetë mund të ndërtojnë mjete për të gjuajtur ushqimin, përdorin strategji të sofistikuara për të gjetur ushqim duke bashkëpunuar me njëri-tjetrin, përdorin influenca dhe kanë hierarki në grup (p.sh. alpha male), mund të gënjejnë.

  • Madhësia 6cm x 5.5 cm
  • Pesha: 27 gr
  • Dizenjuar në detaje të imta, që nga forma e deri tek rrudhat dhe struktura kockore, për një eksperiencë të vërtetë takimi
  • Pa BPA, pa phthalates dhe asnjë material të rrezikshëm

****

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

 

850L

2 stok

Loading...
Compare
Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Shimpanze Mashkull”

There are no reviews yet.