• ,

  Newborn Seat – për Karriget Evosit

  0 out of 5
  (0)

  Mosha: menjëherë nga lindja – 9 kg 

  Me njësinë e të sapolindurve për Karriget e Ngrënies Evosit i jepni një vend të lartë e të merituar bebit të vogël në tavolinën e ngrënies.

  Shërben edhe si njësi e lartë relaksi dhe ju lehtëson komunikimin dhe ndërveprimin me bebin në shtëpi.

  • Njësia është një kornizë metalike që mund të montohet lehtësisht në Evosit ose Lambda 3. Është e përshtatshme për të porsalindurit deri në moshën 6 muajshe (maksimumi 9 kg).
  • Këndi i njësisë mund të lëvizë me çelësin e rrotullueshëm përpara.
  • Jastëku është i prej pambuku, me mbushje të trashë dhe përshtatur me shtresa të plota për rehatinë e të sapolindurëve. Gjithashtu, bebi sigurohet edhe me rripat e sigurisë. 
  • Struktura metalike vjen në 3 ngjyra: të zezë, gri ose të bardhë, për t’ju përshtatur ngjyrës bazë të karriges suaj. Jastëku është në ngjyrën gri, në të gjitha variantet.

  Përfshihen: relaksi, jastëku dhe rripat e sigurisë.

  Siguria e qëndrimit të bebushave më të vegjël në relaks?

  • E përshtatshme për karriget e ngrënies Evosit ose Lambda të Childhome
  • Një rrip sigurie me 5 elementë 
  • Mban deri në 9 kg bebush
  • Sipas standardit të sigurisë EN 12790 të BE
  SKU: n/a

Po shfaqet përfundimi i vetëm