Lilú Kids Concept Store

Lilú Kids Concept Store është krijuar në maj të vitit 2019 për të lehtësuar kërkimin e prindërve të rinj dhe kujtdo tjetër për produkte alternative dhe marka origjinale për fëmijë. Lilú beson se shija, kreativiteti dhe dashuria për të bukurën nis nga fëmijëria!

Produkte të përzgjedhura

Ndaj, përzgjedhja e produkteve tona nuk është e rastësishme, e shpejtë apo sipas trendit të përgjithshëm, por është një proces i gjatë hulumtimi mbi dizajnin, ilustrimet dhe funksionalitetin.

Aksessorë për të gjithë moshat

Në Lilú do të gjeni aksesorë dhe tekstile për të sapolindur e fëmijë, lojra krijuese dhe argëtuese, të gjitha prodhuar në mënyrë të qëndrueshme dhe sipas parimeve më bashkëkohore për një rritje të shëndetshme.

Cilësi & Standarte

Artikujt tanë gjenden edhe në dyqanet më të dashura në Europë, si dhe përmbushin standardet e larta për sigurinë! Ne sjellim për ju produkteve të markave më të njohura dhe prestigjoze në industrinë e produkteve për fëmijë.

Çfarë ju ofron Lilu Kids Concept Store ?

Çdo produkt i Lilu Kids online apo edhe në dyqanin fizik kalon një proces përzgjedhje duke respektuar me rigorozitet kriteret e paravendosura.

Artikujt e tregtuara nga Lilu Kids gjenden edhe në dyqanet më të njohura në Europë të cilat  përmbushin standardet e larta për sigurinë e fëmijëve tuaj

Tanimë Lilu Kids Concept Store ofron platformën e saj online ku ju mund të porositni produktet tuaja nga kudo ku ndodheni, brenda apo jashtë vendit

Ne ofrojmë një asistencë profesionale për çdo pyetje apo informacion të nevojshëm rreth funksionalitetit të produkteve tona