Kthimet e produkteve

Produktet e blera online apo edhe në dyqanin fizik të Lilu Kids Concept Store mund të shkëmbehen brenda 7 ditëve nga data e blerjes.  Ju duhet të paraqisni faturën lëshuar nga ne dhe produkti duhet të jetë i padëmtuar në paketimin e tij origjinal dhe/ose me etiketë.

Në rastet e ndërrimeve të produkteve ju duhet ta siguroni vetë transportin. Para se të kryeni procesin e ndërrimit, ju lutem kontaktoni më parë shërbimin tonë të klientit.