Gift Card 10000


Gift Card do të printohet, plotësohet dhe përgatitet nga stafi jonë, vetëm nëse keni kërkesa të posaçme, të cilat mund t’i shënoni tek seksioni i Shënimeve tek Kasa.

Ju lutem shënoni edhe të ndani të dhënat e dërgesës, nëse do t’i shkojë direkt pritësit, urimin, detaje apo çdo personalizim tjetër, siç e dëshironi, lirisht.

Pagesa e Gift Card është sa shuma e Gift Card të përzgjedhur.  

10,000L

Loading...
Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gift Card 10000”

There are no reviews yet.