, ,

Ngjyrat – 8 Crayons, 16 ngjyra

Djeco

Mosha: 3-6 vjeç

Teknika: Bojra dhjami

  • Set me 8 bojra dhjami të trasha, 16 ngjyra të ndezura, çdo anë nga një ngjyrë e veçante dhe e theksuar!

***

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

720L

Loading...
Compare