, ,

1234 Basic

Djeco
Availability:

2 stok


Mosha: 12 muaj

Një puzzle druri, 30 cm i gjatë për të vegjë për të mësuar mbi format dhe ngjyrat.

Një aktivitet kurioz, ku mund të fusin nga dy petëza tek secila kunjë, jep një ide mbi numërimin në moshë të hershme dhe nxit koordinimin e shqisave.

2,000L

2 stok

Loading...
Compare
Përmasa 30 × 8 × 5 cm
Mosha

Marka

Materiali

Dru

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “1234 Basic”

There are no reviews yet.