, ,

Adaptorë M/Type /& E/Type për carseat

Anex

Adaptorë për carseat për karrocat M/Type dhe E/Type.

Vendosen direkt në shasinë e karrocës.

Mund të hiqet ose mund të mbahet pjesa tekstile e karrocës ndërkohë që adaptorët qëndrojnë të instaluar.

Përshtatet me këto carseats:

 • Karwala Kitte Anex
 • Swandoo Albert Anex
 • Avionaut Pixel
 • Maxi Cosi Citi
 • Maxi Cosi Pebble
 • Maxi Cosi Cabrio Fix
 • Maxi Cosi Coral 360
 • Cybex Aton 5
 • Cybex Aton M
 • Cybex Aton Q
 • Cybex Cloud
 • Be Safe Izi Go
 • Nuna pipa
 • Kiddy Evolution Pro 2
 • Kiddy Evoluna I-Size
 • Recaro Privia
 • Britax Roemer BABY-SAFE iSENSE
 • Britax Roemer BABY-SAFE 3 i-SIZE
 • Avionaut Cosmo

3,800L

Loading...
Compare

 

Siguria

EN 1888-1:2018 / EN 1888-2:2018

Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Adaptorë M/Type /& E/Type për carseat”

There are no reviews yet.