,

Béaba BabyCook EXPRESS® – Baltic Blue

Beaba
Availability:

3 stok


Risia nga Béaba është Babycook EXPRESS®, roboti i gatimit edhe më i shpejtë 4 në 1!

Zgjidhni nga 2 modalitete gatimi: a. Express: Modaliteti i gatimit ultra të shpejtë  brenda 15minuta për të kursyer kohë dhe b. Echo: Modaliteti i gatimit eko: 30% më pak konsum uji dhe energjie elektrike dhe 23% më pak emetime CO2 (krahasim me modelin si motër Baby Cook Solo)

  • Brenda koshit të avullit është boshti i patentuar
  • Eco-friendly
  • Gatimi me avull bëhet butë dhe nxehtësia çlirohet në mënyrë të modeluar për të ruajtur lëndët ushqyese dhe shijet e ushqimit.
  • Blender praktik 4-në-1: gatuan me avull, copëton, shkrin, ringroh.
  • Kapaku i dyfishtë izolon ushqimin më mirë dhe leojn gatim edhe më të shpejtë
  • Kapaciteti i madh i kontenitorit: kontenitor 1250 ml dhe koshi i avullit 1000 ml (në modalitetin Eco Cooking) / 980 ml (në modalitetin e gatimit Express)
  • Shumëi i lehtë për t’u përdorur dhe i përshtatshëm: grykë e madhe e rezervuarit të ujit, i cili mbyllet me kapak magnetik dhe shenjues për nivelin e pastërtisë së ujit.
  • Bën bip, pulson dhe fiket automatikisht në fund të gatimit
  • Teh i dyfishtë i lakuar për tekstura të ndryshme të përshtatura për moshën e fëmijës: për një përzierje optimale dhe masë uniform 
  • Koshi plastik

Aksesorët e përfshirë: Spatul dhe broshurë me receta

20,600L

3 stok

Loading...
Compare
Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Béaba BabyCook EXPRESS® – Baltic Blue”

There are no reviews yet.