-25%
, , ,

Beret Ladybug

Konges Slojd
Availability:

3 stok


Beret e ngrohtë, bërë me 100% lesh merino, prandaj është e butë, e lehtë dhe jetëgjatë.

Masat vijnë të mëdha, ndaj masa më e madhe 5/8 vjeç mund të bëjë për fëmijë e adeoloshentë.

 

3,450L 4,600L

Prioriteti:

Compare

Mund t’ju pëlqejnë edhe…