, ,

Fletore shënimesh – Camille

Djeco
Availability:

4 stok


Fletore me vija, 48 faqe, për shënime, mendime, skica e kujtime!

Detajet e bukura dhe design-i janë të veçantat e këtij koleksioni kancelarie plot shije nga Djeco.

Përmasa: 15 x 19cm.

***
Ekipi krijues i Djeco ka projektuar koleksionin e kancelarisë Lovely Paper, delikat dhe me ilustrime të bukura: libra, fletore, ditar sekret, lapsi, shumëllojshmëri teknikash ngjyrosjeje, gomë, ngjitëse, stampa, stickers të ndryshme, ngjitëse dekorative, për të ndriçuar ditët e fëmijëve dhe të më të rriturve. 

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

480L

4 stok

Loading...
Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Fletore shënimesh – Camille”

There are no reviews yet.