,

Hamshor Tennessee

Collecta

Kal Hamshor Tennessee

Përmasa: 16.5 x 4.5 x 12 cm

Pesha: 136 gr

***

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

Me ndihmën e një paleoimazhisti në UK, Collecta ka ndërtuar linjën më të madhe të dinosaurëve në botë.

1,600L

Loading...
Compare
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hamshor Tennessee”

There are no reviews yet.