, ,

Kal Hamshor Arab Kaf – I madh në kuti

Collecta

Kali i rracës Hamshor Arab, ngjyrë kafe, i madh dhe i paketuar në kuti.

Kuajt arab janë përdorur prej shekujsh për qëllime sportive dhe rekreative. Megjithëse janë shumë bashkëpunues dhe të dashur me njërëzit, këta kuaj mund të bëhen agresivë kur trajtohen keq.

Përmasa: 32 x 11 x 24 cm

Pesha: 750 gr

***

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

Me ndihmën e një paleoimazhisti në UK, Collecta ka ndërtuar linjën më të madhe të dinosaurëve në botë.

4,200L

Loading...
Compare
6,600L for 2 item(s)
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kal Hamshor Arab Kaf – I madh në kuti”

There are no reviews yet.