KIDYEARS – Kufje Dreri

KiddyWolf
Availability:

3 stok


Me kufjet e personalizuara KIDYEARS, fëmijët mund të dëgjojnë muzikë, të shohin një film ose të dëgjojnë histori audio në mënyrë të sigurt, me kufje dizenjuar posaçërisht për ta:

  • me vesh shumë të veçanta magnetike për më shumë argëtim, por dhe mund të hiqen.
  • Ideale për udhëtim, lojë dhe të gjitha format e mësimit audio.
  • 2 dalje për të ndarë muzikën edhe me dikë tjetër
  • Kufizimi i volumit të lartë: në përputhje me rregulloren Europiane në fuqi mbi volumin maksimal të zërit 85dB, ndaj të cilit ekspozohen fëmijët.
  • Pa emetim valësh 

 

3,200L

3 stok

Loading...
Compare