,

Kuba dhe kafshët, Topanifarm

Djeco

Mosha: 18 muaj

Një set loje me kuba, së bashku me 5 kafshët personazhe, që duhen futur në shtëpitë e tyre!

Kubat janë kartoni dhe personazhet plastik, për formim, lojë dhe mësimin e numërave dhe madhësive.

2,800L

Loading...
Compare
Mosha

Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kuba dhe kafshët, Topanifarm”

There are no reviews yet.