,

Kuzhina Reverso

Janod
Availability:

1 stok


Mosha: 3 vjeç

Kuzhina Reverso është krijuar për t’u ndarë dhe shijuar nga fëmijët dhe miqtë e tyre! Mund të luani nga të dyja anët: njëra anë është njësia e kuzhinës me pianurë, lavaman, rafte e furrë; ana tjetër është lavanderia!

Vjen e kompletuar me shumë funksione, si pianura me dritë e tringuj, e enë kuzhine të përfshira.

Banaku është 50cm i lartë nga toka.

Materiali: Dru, inox dhe ngjyrosur me bojra me bazë ujë

Përmasa totale: 87 x 55 x 30 cm


***

Janod është një ndër markat më tradicionale dhe simbolike franceze, e cila që nga viti 1975 krijon dhe prodhon lojra druri, lojra edukative dhe argëtuese bazuar në prototipe origjinale.***

Disa nga lojrat klasike të Janod janë aq popullore në Francë, sa duket të mbash në dorë një pjesë historie që kanë shënuar fëmijërinë e shumë brezave. 

Për të sjell një lojë të re, duhet 1 vit nga idea fillestare dhe hedhja në treg. 

Lojrat janë të trashëgueshme. Lojrat dhe paketimet janë punuar me dru apo materiale të riciklueshme. 

28,000L

1 stok

Loading...
Compare
Përmasa 55 × 32 × 90.5 cm
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kuzhina Reverso”

There are no reviews yet.