Slothi

Collecta

Slothi është kafshë gjithare, i cili njihet për ngadalësinë në çdo lëvizje. Fjala Sloth vjen nga “slow”, për metabolizmin e tyre shumë të ngadaltë. 

  • Madhësia: 8.4 x 4.7 x 8.1 cm.
  • 54 gr
  • Dizenjuar në detaje të imta, që nga forma e deri tek rrudhat dhe struktura kockore, për një eksperiencë të vërtetë takimi
  • Pa BPA, pa phthalates dhe asnjë material të rrezikshëm

****

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

 

1,200L

Loading...
Compare
Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Slothi”

There are no reviews yet.