Hardhuca, Dragoi Komodo

Collecta
Availability:

2 stok


Dragoi Komodo është hardhuca më e madhe në botë, rritet deri në 3 m dhe peshon mbi 70kg. Është shpallur në rrezik zhdukje. Jeton në Indonezi, afër ishujve Java. 

  • Madhësia: 11.90 x 5.50 x 4.30 cm
  • 45 gr
  • Dizenjuar në detaje të imta, që nga forma e deri tek rrudhat dhe struktura kockore, për një eksperiencë të vërtetë takimi
  • Pa BPA, pa phthalates dhe asnjë material të rrezikshëm

****

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

 

1,200L

2 stok

Loading...
Compare
Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hardhuca, Dragoi Komodo”

There are no reviews yet.