Deveja Dromedary

Collecta
Availability:

2 stok


Deveja Dromedary është një deve me një gungë në kurriz dhe më e gjata nga 3 llojet e deveve. Meshkujt deve e mbajnë gjuhën e nxjerrë në anën e majtë kur është sezoni i çiftëzimit për të tërhequr devetë femra.

  • Madhësia: 11.5 x 4 x 8 cm
  • 62 gr
  • Dizenjuar në detaje të imta, që nga forma e deri tek rrudhat dhe struktura kockore, për një eksperiencë të vërtetë takimi
  • Pa BPA, pa phthalates dhe asnjë material të rrezikshëm

****

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

 

1,200L

2 stok

Loading...
Compare
Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Deveja Dromedary”

There are no reviews yet.