Leopardi i Zi

Collecta

Ky modeli Leopardit të Zi me pulla është kafshë shumë e rrallë në natyrë. Vetëm 11% e leopardëve të zinj janë të tillë. 

  • Madhësia: 12.8 x 2.5 x 7.5 cm
  • 57 gr
  • Dizenjuar në detaje të imta, që nga forma e deri tek rrudhat dhe struktura kockore, për një eksperiencë të vërtetë takimi
  • Pa BPA, pa phthalates dhe asnjë material të rrezikshëm

****

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

 

1,200L

Loading...
Compare
Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Leopardi i Zi”

There are no reviews yet.