, ,

Syze Dielli +5VJ, Glitter Flower

Konges Slojd
Availability:

21 stok


Syzet e diellit për 5-10 vjeç, me lule për shumë argëtim gjatë pushimeve.

Lentet e polarizuara, 100% mbrojtje nga rrezet UV, Kategoria 3

  • Lentet e kategorisë 3: filtrim me cilësi të lartë 100% UV – mbrojtje maksimale ndaj shkëlqimit të përshtatshëm nga ekspozimi në det dhe mal

2,800L

21 stok

Loading...
Compare

Mund t’ju pëlqejnë edhe…