,

Syze Dielli, Toddler – Mustard Gold

Konges Slojd
Availability:

22 stok


Syzet e diellit për fëmijë deri në 4 vjeç.

Cilësia e skeletit është përshtatur për fëmijë : shumë e lehtë dhe e përthyeshme

Lentet e polarizuara, 100% mbrojtje nga rrezet UV, Kategoria 3

Ruajnë ngjyrat teksa zbehin intensitetin e dritës së dukshme, duke siguruar kontrast më të mirë dhe mbrojtje nga dritat verbuese.

  • Përmasa ballore: 12.4cm
  • Të polarizuara
  • 100% mbrojtje nga rrezet UV
  • Rezistente ndaj gërvishjteve
  • Certifikuar CE
  • Kategoria 3 e lenteve
  • Skelet fleksibël

Produktet e Konges Slojd sigurojnë rehati, cilësi dhe mbajnë përgjegjësi sociale mbi mënyrën e prodhimit dhe produktit përfundimtar dedikuar fëmijëve.

2,800L

22 stok

Loading...
Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Syze Dielli, Toddler – Mustard Gold”

There are no reviews yet.