,

Anex Air-Z Space

Anex
Availability:

5 stok


Air-Z, gjenerata e re e karrocave Anex, iu është përgjigjur prindërve në çdo kërkesë. Ajo është dizenjuar në funksion të nevojave të jetës në lëvizje dhe prakticitetit të përditshëm me një fëmijë të vogël.

Detaje të rëndësishme:

 1. Për fëmijë deri 22kg
 2. Pesha e karrocës: 6kg!
 3. Funksion i Ri! Sedilja e kthyeshme: ulësja mund të kthehet nga dy anë, të shohë nga rruga ose ana e prindërit, për fëmijë të porsalindur
 4. Nga lindja, me jastëkun e vogël newborn, të përfshirë dhe kthimin e sediljes
 5. Palosja ultra kompakte me një dorë dhe ri-hapje e menjëhershme me një lëvizje
 6. Pozicion gjumi falë shtrirjes 180 gradë, për gjumë të rehatshëm
 7. Ventilimi i plotë, për ajrosje
 8. Cabin Size Sigurisht! Në përputhje me çdo standard linjash ajrore për t’u marrë me vete në avion
 9. Pastrimi dhe larja: e lehtë pasi me disa lëvizje e gjithë copa e karrocës hiqet dhe lahet në lavatriçe
 10. Moti dhe Air-Z: Streha dhe e gjithë copa është kundra ujit dhe bllokon 98% të rrezeve të diellit të depërtojnë në karrocë falë mbrojtjes UV50
 11. Amortizimi dhe sistemi i drejtimit, garantuar për çdo terren, absorbon pengesat dhe të papriturat e rrugës, si një ndër tiparet më të mira të secilit model Anex.
 12. Garanci 2 vjet 1 vit në rast regjistrimi të karrocës tek shërbimi i klientit në anexbaby.com

Më shumë On Video  

 

43,500L

5 stok

Loading...
Compare
Peshë 6 g/kg
Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Anex Air-Z Space”

There are no reviews yet.