, ,

Kal Quarter Pelë – I madh në kuti

Collecta

Kali amerikan Quarter, pelë, i madh dhe i paketuar në kuti.

Kuajt Quarter Amerikan janë të shkëlqyer për gara.

Përmasa: 32 x 11 x 24 cm

Pesha: 434 gr

***

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

Me ndihmën e një paleoimazhisti në UK, Collecta ka ndërtuar linjën më të madhe të dinosaurëve në botë.

4,200L

Loading...
Compare
6,600L for 2 item(s)
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kal Quarter Pelë – I madh në kuti”

There are no reviews yet.