, ,

Kapele Pambuku Mizumi Swan

Konges Slojd

Kapele e butë me strehëz të gjerë, prej pambuku organik, zbukuruar me motive natyre dhe mjelma, nga koleksioni artistik Mizumi i Konges Sløjd.

  • Masat janë reale; rekomandojmë të zgjidhni masën sipas moshës aktuale të fëmijës. 

 

 

4,300L

Prioriteti:

Compare

Mund t’ju pëlqejnë edhe…