, ,

Kapele Plazhi Cherry Stripe

Konges Slojd

Kapele e butë me strehëz të gjerë, për plazh, me material si rroba banjo, ideale për në ujë, pasi thahet shpejt dhe ka tekstil mbrojtës kundra rrezeve të diellit me faktor SPANDEX UPV 50+.

  • Masat janë reale; rekomandojmë të zgjidhni masën sipas moshës aktuale të fëmijës. 

 

4,800L

Prioriteti:

Compare

Mund t’ju pëlqejnë edhe…