,

Labirinti – Mr Elephant

Trixie
Availability:

6 stok


Mosha: 12 muaj

Një circuit metalik ka disa rruaza të vogla prej druri, të cilat lëvizin përgjatë tyre duke i shtyrë me gishta. Ka edhe një piramidë të vogël me 3 pllaka të cilat luhen duke i vendosur mbi njëra tjetrën.

Një lojë përqëndrimi dhe koordinimi veprimesh, si edhe mëson të vegjëlit të luajnë në mënyrë të pavarur.

2,100L

6 stok

Loading...
Compare

Mund t’ju pëlqejnë edhe…