, ,

Ngjitëse Dekorative – 2

Djeco
Availability:

6 stok


Kjo kuti me ngjitëse dekorative përmban 6 metra ilustrime të bukura me temë lulesh. Ilustrimet përsëriten pas çdo 20cm.

E përkryer për projektet artistike, dekorimin e dhuratave, bllok shënimesh dhe më shumë.

Ilustrimet nga Sarah Andreacchio

***
Ekipi krijues i Djeco ka projektuar koleksionin e kancelarisë Lovely Paper, delikat dhe me ilustrime të bukura: libra, fletore, ditar sekret, lapsi, shumëllojshmëri teknikash ngjyrosjeje, gomë, ngjitëse, stampa, stickers të ndryshme, ngjitëse dekorative, për të ndriçuar ditët e fëmijëve dhe të më të rriturve. 

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

320L

6 stok

Loading...
Compare