, ,

Ngjyros me duar!

Djeco

Mosha: 18 muaj 

Një prezantim i shkëlqyeshëm me artin dhe ngjyrosjen duke kufizuar disi rrëmujën! Hapni faqen plastike, shtoni disa pika bojë mbi fletë dhe mbylleni përsëri. Fëmijët mund të nisin të përhapin bojën me duar dhe të ngjyrosin kështu imazhin!

  • Boja më pas mund të lahet me pak ujë dhe mund të rinisni përsëri ngjyrosjen!
  • Ndërton aftësitë e hershme themelore mbi artin, duke përzier ngjyrat dhe nxitur krijimtarinë.

Design nga Olivia Cosneau

2,500L

Loading...
Compare
Përmasa 31 × 22 cm
Mosha

Marka

Materiali

Mix

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ngjyros me duar!”

There are no reviews yet.