,

Observation Puzzle 200cp – Djeco, Aero Club

Djeco
Availability:

8 stok


Mosha: 6 vjeç

Observation Puzzle është një koleksion i veçantë i galerisë të pasur të Djeco Puzzles!

Formoni këtë vepër arti pjesë pas pjese vetëm apo me ndihmën e familjes! Më pas, argëtohuni duke gjetur objekte nga korniza e figurës në imazhin kryesor.

Ngjyrat dhe cilësia janë të shkëlqyera për t’u vendosur më pas në mur si poster e përfunduar. Përfshin edhe një poster me madhësi të plotë.

Jigsaw puzzle: 61 x 38cm
Ilustrimet nga Delphine Jacquot

1,800L

8 stok

Loading...
Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Observation Puzzle 200cp – Djeco, Aero Club”

There are no reviews yet.