,

Paketimet e Dhuratave – Shiko


E dini sa dhurata paketojmë në një ditë? …dhe në sa “teste artistike” kalon stafi ynë për të sjellë paketimin në një nivel krejt të ri?! 

Shumë 🙂

P.S. Mos hezitoni të shënoni tek porositë tuaja apo të kërkoni nga stafi jonë paktimin e çdo dhurate! Mund të shtoni kërkesa të veçanta si: shënime për dallimin e dhuratave të paketuara nga njëra tjetra, ngjyra të preferuara apo Stickers tematikë mbi kuti!

Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Paketimet e Dhuratave – Shiko”

There are no reviews yet.