, ,

Tattoo – Flowers in Glitter

Djeco

Tatoo një-përdorimshe me motive lulesh, të cilat kanë një shkëlqim të lehtë e shumë të bukur!

Seti përmban 2 fletë me tatoo të madhësive të ndryshme!

  • Hiqen lehtë me ujë & sapun
  • Totalisht të sigurta dhe të testuara për lëkurën e fëmijëve.

Zgjidhni artikuj kancelarikë për fëmijë cilësor dhe jo toksike nga Djeco! 

 

850L

Loading...
Compare
Marka

Materiali

Letër

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tattoo – Flowers in Glitter”

There are no reviews yet.