, , ,

Touch Basic

Djeco
Availability:

3 stok


Mosha: 12 muaj

Katër kuba druri, ilustruar dhe gdhendur me 6 modele të ndryshme.

Nisur edhe nga gdhëndja e vecantë e secilës figurë, fëmijët bashkojnë ngjyrat dhe modelet, për të ndërtuar 6 figurat e ndryshme.

I mëson të lidhin pamjen vizuale me prekjen.

1,500L

3 stok

Loading...
Compare
Përmasa 9 × 9 × 5 cm
Mosha

Marka

Materiali

Dru

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Touch Basic”

There are no reviews yet.