,

Be Safe – iZi Modular X1, i-Size (6M-4V)

Be Safe

 1. Instalimi: 
  Lehtë me një klik në bazën Isofix. Mund të përdorni të njejtën bazë Isofix që keni përdorur kur fëmija ishte i porsalindur në konceptin Modular të Be Safe:  Go Modular X1/or Go Modular x2 i-Size car seat.
 2. Dynamic Force Absorber™:
  Sistem inovativ që mbron kokën, me materiale speciale të cilat përthithin në mënyrë optimale goditjet në rast aksidenti
 3. Two-Fit Cushion™:
  Two-Fit Cushions™ jep komoditet dhe stabilitet fëmijëve të vegjël. Përbëhet nga 2 pjesë që mund të hiqen teksa fëmija rritet. Kështu për të gjetur pozicionin më të përshtatshëm sipas moshës, ju lejon të sistemoni këndin e uljes dhe pozicionin e rripit.
 4. Magnetic Belt Assistants:
  Me anën e magneteve të vogla brenda carseat-it, rripat vendsen e hiqen lehtë pa u ngatërruar e stresuar teksa rregulloni bebin.

Siguria

 • Mbrojtje e avancuar për zonën e kokës me sistemin inovatic Dynamic Force Absorber™;
 • Side Impact Protection (SIP) e integruar
 • Extra Side Impact Protection (SIP+): sistem tjetër i cili përthith 20% më shumë energji goditjeje;
 • Në përputhje me Rregulloren më të fundit UN R129 (i-Size)
 • Mund të udhëtoni 4x më sigurt me fëmijët deri 4 vjeç nëse i ktheni me fytyrë mbrapa
 • Certified as especially back-friendly by AGR
 • 1,7 pikë sigurie në Testin e Sigurisë ÖAMTC 2020

Opsione Praktike Përdorimi

 • Magnetic Belt Assistants™ – fëmija vendoset apo del nga carseat shumë lehtë
 • Instalim në Bazën IsoFix iZi Modular i-Size me një Klik!
 • Bëhet pozicion gjumi
 • Mund të zhvendoset lehtë në makina të ndyrshme

Komoditeti 

 • Ergo-Move Shoulder Pads™: fëmija ka vend për të lëvizur krahët;
 • Vendi i këmbëve rregullohet në 3 lëvizje për rehati të shtuar kur bëni udhëtime të gjata
 • Two-Fit Cushions™: për t’ju përshtatur fëmijës në rritje
 • Sistem ajrimi në kurriz për të shmangur djersitjet e mbinxehjet
 • Koka dhe rripat e brendshëm sistemohen me një lëvizje
 • Materiale të cilësisë së lart

***

BE SAFE është kompani norvegjeze e cila prodhon carseats që nga viti 1963. Sot është një ndër prodhuesit më të specializuar dhe ekspert në fushën e sigurisë së udhëtimit me makinë me fëmijë. Carseat-et e Be Safe janë përsosur gjatë 60 viteve eksperiencë, përputhen me standardet më të larta të sigurisë dhe kalojnë testet të forta certifikuese nga institucione të posaçme vlerësuese. Sot, më shumë se 40 shtete në botë janë Rishitës të autorizuar të BeSafe. 

49,800L

Prioriteti:

Compare
80,800L for 2 item(s)
Marka

iZi Modular X1 Color

Fresh Black Cab, Metallic Melagne, Sea Green Melagne

Përshtatshmëria

Me bazën IsoFix Be Safe

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Be Safe – iZi Modular X1, i-Size (6M-4V)”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…