, ,

Beaba Simply Zen – Monitor Audio

Beaba
Availability:

3 stok


Béaba Simply Zen është krijuar për të mbrojtur shëndetin e bebit falë teknologjisë së patentuar me 0 emetim valësh gjatë gjumit të natës.

Béaba Simply Zen Baby Audio-Monitor është një pajisje ultra e thjeshtë, efikase dhe e sigurt. Ju njofton kur bebi është zgjuar në dhomën tjetër falë dritës LED dhe sistemit VOX që aktivizohet nga zëri i bebit, me funksione të avancuara. 

Përmbajtja me 2 njësi: njësia mëmë & njësia lëvizëse

  • Volumi: 10 nivele
  • Rrezja mbuluese ndërmjet 2 njësive: 300 m jashtë / 50 m brenda shtëpisë
  • Funksioni VOX (Voice Activated Transmission) aktizohet me zërin e bebit tuaj – zgjidhni 2 nivele ndjeshmërie VOX sipas zhurmës së ambientit të gjuimit.
  • Funksionon edhe si Walky-Talky: komunikoni me bebin tuaj menjëherë nga njësia juaj lëvizëse
  • Opsioni i integruar “gjej pajisjen mëmë” nga njësia juaj lëvizëse
  • Lajmëron nivelin e ulët të baterisë
  • Lajmëron kur keni dalë jashtë rrezes së mbulimit
  • Ndizet edhe drita e njësisë lëvizëse, kur ndihen zërat nga ana njësia mëmë

Funksioni i gjumit: ka një dritë e butë dhe qetësuese për të ndihmuar foshnjën të flejë

  • Bateria e rikarikueshme / Jetëgjatësia e baterisë 15H

8,400L

3 stok

Loading...
Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Beaba Simply Zen – Monitor Audio”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…