, ,

Green Doll House – E mobiluar

Plan Toys
Availability:

5 stok


Mosha: 4 vjeç

Një shtëpi kukullash ultra moderne, me fokus: energjinë e rinovueshme dhe edukatën mbi natyrën, mirëmbajtjen dhe rolin e gjithësecilit në respektimin e burimeve natyrore.

Shtëpia përfshin: turbinë ere, panel diellor, inverter elektrik, kosha mbeturinash, mbledhës ujrash shiu, biofasadë dhe një grilë që rregullon nivelin e dritës dhe qarkullimin e ajrit.

Seti përmban: Shtëpinë dhe mobilie e aksesorë.

Përmasat: 46 x 56 x 57 cm (e madhe)

32,400L

5 stok

Loading...
Compare
Përmasa 33 × 36 × 23 cm
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Green Doll House – E mobiluar”

There are no reviews yet.