,

Highwaykick 1 – Kiwi

Scoot & Ride

Mosha: 1 – 5 vjeç 

Deri 20kg në ulëse / 50kg me timon drejtuar

  • Qëndrueshmëri e lartë me 2 rrota para dhe 1 rrotë mbrapa 
  • Timoni i lëvizshëm dhe shumë i manovrueshëm
  • 2 në 1 me ndenjëse që mund të modifikohet pa përdorimin e veglave dhe në lartësinë më të ulët nga toka, më ulët nga të gjithë scooterat në treg – përshtatur posaçërisht për fëmijët më të vegjël
  • Designi Lifestyle grafik me kosh përpara për lojrat e preferuara
  • Highwaykick 1 ka gjithashtu një shtesë të butë sigurie – si një lloj mbrojtjeje nga rrotullimi, për siguri shtesë.

 

12,600L

Loading...
Compare

Mund t’ju pëlqejnë edhe…