, ,

Kolazh 18M – Pompoms, Fluffy

Djeco

Mosha: 18muaj – Krijimet me pompoms janë përshtatur në këtë set edhe për më të vegjëlit!

Pompoms janë të mëdha, shumë të buta dhe me ngjyra e kontraste. Ndërsa sfondet janë vet-adezivë, nuk ka nevojë për ngjitëse!

Kështu mund të krijojmë veprën e parë të artit. 

Një mënyrë e shkëlqyer për t’u shkathtësuar dhe njohur ngjyrash.

Përmban: 3 kartonë në formë kafshe (25 x 17 cm) me një seksion vetëngjitës, 50 pompome të mëdha shumëngjyrëshe (diametri 4 cm), 6 stenda për t’i mbajtur kafshët në këmbë dhe 1 broshurë shpjeguese me ngjyra.

2,500L

Loading...
Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolazh 18M – Pompoms, Fluffy”

There are no reviews yet.