Lopa Tyrolean Gri

Collecta
Availability:

2 stok


Lopa Tyrolean Gri është bagëti tipike, e cila jeton në Austri dhe Italinë e Veriut. Njihet për cilësinë e shkëlqyer të qumështit, megjithë territorin e vështirë malor ku rritet.

  • Madhësia: 12.8 x 4.3 x 8.1 cm
  • 147 gr
  • Dizenjuar në detaje të imta, që nga forma e deri tek rrudhat dhe struktura kockore, për një eksperiencë të vërtetë takimi
  • Pa BPA, pa phthalates dhe asnjë material të rrezikshëm

****

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

 

1,200L

2 stok

Loading...
Compare
Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lopa Tyrolean Gri”

There are no reviews yet.