,

Racë e pastër Thoroughbred i Zi, pelë

Collecta

Kal i rrallë, racë i pastër e i gjithë i zi. Përdoret kryesisht për gara.

Përmasa: 16.5 x 4.5 x 12 cm

Pesha: 100 gr

***

Collecta është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të replicave të kafshëve. Replicat janë të cilësisë më të lartë, si në skulpturë ashtu edhe në dizajnin e detajuar. Përdoren për të luajtur, për qëllime edukative, ndërgjegjësimin për speciet në rrezik zhdukje dhe ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit.

Me ndihmën e një paleoimazhisti në UK, Collecta ka ndërtuar linjën më të madhe të dinosaurëve në botë.

1,600L

Loading...
Compare
4,000L for 2 item(s)
Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Racë e pastër Thoroughbred i Zi, pelë”

There are no reviews yet.