-40% Sold out!
, , , ,

Matrushkat

Janod
Availability:

S’ka stok


Mosha: 3 vjeç

Matrushkat ruse tek fëmijët janë magjepëse: hapja, mbyllja, vendosja e kukullave më të vogla brenda, organizimi dhe shfaqja e tyre është fantastike.

Nën kujdesin e prindërve lidhur me kukullat më të vogla, loja me matrushka është shumë tërheqëse edhe më herët nga 18 muaj – 2 vjeç.

Ndihmon në kuptimin e madhësive, koordinimin sy-dorë dhe mprehtësinë.

Përmasat: Kukulla më e madhe 10 x 16 cm dhe më e vogla 2.4 x 4.5 cm

Materiali: Dru, bojra uji

***

Janod është një ndër markat më tradicionale dhe simbolike franceze, e cila që nga viti 1975 krijon dhe prodhon lojra druri, lojra edukative dhe argëtuese bazuar në prototipe origjinale.***

Disa nga lojrat klasike të Janod janë aq popullore në Francë, sa duket të mbash në dorë një pjesë historie që kanë shënuar fëmijërinë e shumë brezave. 

Për të sjell një lojë të re, duhet 1 vit nga idea fillestare dhe hedhja në treg. 

Lojrat janë të trashëgueshme. Lojrat dhe paketimet janë punuar me dru apo materiale të riciklueshme. 

2,900L 4,800L

Sold out!

Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Matrushkat”

There are no reviews yet.