,

Piramida – Mr Lion

Trixie
Availability:

6 stok


Mosha: 12 muaj

Piramida prej druri me në krye një elefant, për të vendosur pjesët brenda boshtit.

Një lojë përqëndrimi dhe koordinimi veprimesh, si edhe mëson të vegjlit të luajnë në mënyrë të pavarur.

2,800L

6 stok

Loading...
Compare

Mund t’ju pëlqejnë edhe…