Sold out!
,

Easywalker – New! Jackey Forest Green

Availability:

S’ka stok


Karroca Jackey ka çdo element të shkëlqyer për në qytet dhe për udhëtime! Por ofron rehatinë perfekte edhe për prindërit, sepse për herë të parë ka një sistem palosje automatike me një buton!

Është jo vetëm shumë e lehtë, por pas palosjes, bëhet e vogël për në bagazhin e makinës apo për ta marrë me vete në avion. 

Sistemi amortizimi në të 4-të rrotat: perfekt për rehatinë e udhëtimit, për përkulje në trotuar, rrugë me gurë dhe të papritura të tjera të rrugës!

Karrocat nga Easywalker janë të përshtatshme jo vetëm për udhëtime dhe tranzit në aeroport, por ju shoqëron më pas në çdo terren, ku do të nisni aventurat së bashku me fëmijët! Ju jep të gjithë sigurinë që ju duhet për të shkuar kudo, pa u merakosur për terrenin në plazh, rrugë të vështira malore, të përpjeta apo thjesht një shëtitje në qytet!

Përgjigjet e pyetjeve që bëni më shpesh:

  • Një karrocë për të gjithë fëmijërinë: për fëmijë deri në 22kg!
  • Pesha e karrocës vetëm 7.5 kg.
  • Palosja automatike me të shtypurin e një butoni, palosja kompakte dhe mblidhet në cabin size!
  • Kosh të madh për pazar
  • Ulësja e fëmijës është më e madhe se Miley dhe se çdo karrocë tjetër Buggy: 87cm e gjatë x 35 cm e gjerë
  • Mbështetësja e kurrizit ulet plotësisht, kur na zë gjumi rrugës!
  • Pjesa e këmbëve e lëvizshme
  • Strehëza siguron mbrojtje nga dielli me veshje UPF 50 dhe zgjerohet për hije totale!

Karroca Jackey vjen së bashku me: 

– rrip për ta mbajtur në shpatull pasi e mbyllni;

– çantën e transportit;

– veshjen e shiut! 

E Re! Jackey, si edhe të gjitha karrocat e Easywalker kanë garanci të përjetshme! Regjistroni nr serial të karrocës suaj tek Customer Service në www.easywalker.com dhe trashëgoni karrocën tuaj Easywalker.

Think Green! Veshja e karrocës suaj Jackey është bërë nga ricklimi i plastikës, për të kontribuar në një ambient të pastër dhe zhvillim të qendrueshëm të planetit tonë dhe të ardhmen e fëmijëve! 

 

 

48,600L

Sold out!

Compare

 P A L O S J A   A U T O M A T I K E !

Ç A N T Ë  T R A N S P O R T I     D H E     R R I P   P Ë R F S H I R Ë:

A M O R T I Z I M I :

 

N G A   A F Ë R :

 

 

 

 

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Easywalker – New! Jackey Forest Green”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…