,

Topologix – Vendndodhja

Djeco
Availability:

5 stok


Mosha: 4 vjeç

Shikoni figurat dhe tregoni ku ndodhet miushi dhe kafshët e tjera: brenda, jashtë, anash apo sipër objekteve.

Gjetjen tuaj shënojeni në tabelën matriks me anën e figurës së kafshës. 

Kjo është një lojë që i mëson fëmijët lehtë mbi marrëdhëniet hapësinore.

Përmban 1 tabelë matrix, 5 figura rrethore me kafshë dhe 20 ilustrime

2,400L

5 stok

Loading...
Compare
Mosha

Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Topologix – Vendndodhja”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…