,

Happy Pack – Unicorns

Availability:

4 stok


Bëni dhuratë një OOLY Happy Pack, për të gëzuar çdo fëmijë (edhe të rritur)! Seti përmban disa nga artikujt më të dashur nga OOLY:

  • Seti me 3 goma ylber
  • Seti me 12 lapsa grafit
  • 1 Mprehëse Mighty: për lapsa me 3 trashësi të ndryshme

Mbi paketim, është vendosur një adeziv, ku mund të shënoni dedikimin tuaj!

***

Mjetet kancelarike dhe artistike të OOLY vijnë si ylber ngjyrash! Ato janë dizenjuar për të gëzuar fëmijët në shkolla, fëmijët më të vegjël, që sapo kanë zbuluar dashurinë për ngjyrat e vizatimet, si edhe për çdo të rriturit në zyra & profesione! Zbuloni një koleksion të gëzueshëm me stilolapsa, ngjyra, markers, stickers, blloqe e fletore! Të gjitha ju ftojnë të krijoni e ëndërroni mbi tavolinën e punës! OOLY, Seriously Cute!

OOLY është rigoroz në çështjet e sigurisë dhe testimit të produkteve. Për më shumë mbi sigurinë dhe pastërtinë e produkteve OOLY, lexoni detajet më poshtë.

2,200L

4 stok

Loading...
Compare

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Happy Pack – Unicorns”

There are no reviews yet.