, ,

Kolazh për 18m – Daisy Daisy

Djeco
Availability:

5 stok


Mosha: 18muaj – Kolazhet e para përshtatur në këtë set edhe për më të vegjëlit!

Ky set mund të jetë prezantimi i parë me teknikën ngjit & krijo!

Ka forma të mëdha për t’u mbajtur lehtë në duart e vogla, shkëputen menjëherë. Figurat lyen me adeziv, edhe ai dizenjuar për më të vegjëlit. Figurat ngjiten mbi ilustrime të bukura, duke plotësuar 4 sfonde sipas habitatit të kafshëve.

Përmban: 4 sfonde të ilustruara (21 x 28 cm), 4 fletë kartoni me format e kafshëve të prera gati, 1 tubetë ngjitësi dhe 1 broshurë shpjeguese me ngjyra.

2,100L

5 stok

Loading...
Compare
Mosha

Marka

Materiali

Mix

Siguria

Bërë nga materiale jo toksike, bojra jo-toksike, sipas rregulloreve EN71 & ASTM. EN71 është një set standardesh europiane të Sigurisë së Produkteve, që vlen për të gjitha lodrat e shitura në Bashkimin Europian. EN 71, i cili është gjithashtu pjesë e direktivës CE, është vendosur për të siguruar që të gjitha lodrat e shitura në BE plotësojnë disa standarde minimale të sigurisë sipas faktorëve të mëposhtëm: mekanik, zhurmës, zjarrit, përbërjes kimike, sigurisë elektrike, higjienës, rrezatimeve të dëmshme.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolazh për 18m – Daisy Daisy”

There are no reviews yet.