,

Little Association

Djeco
Availability:

6 stok


Mosha: 2  1/2 – 5 vjeç

Një lojë ndërlidhje: me radhë një lojtar hap figurat e vogla. Të gjithë duhet të gjejnë ku përket figura: në kopshtin e perimeve, livadhin apo liqenin e vogël. P.sh Ku e gjejmë karrotën? Në kopshtin e perimeve! Vendosni kartën e vogël aty ku e shihni dhe i pari që kap dhe çon lepurin të ha karrotën në habitatin e tij fiton një pikë. Kështu me radhë me të gjitha kafshët e tjera sipas figurave.

Një lojë që inkurajon komunikimin midis fëmijëve të vegjël dhe prindërve të tyre.

Klikoni për Videon ilustruese. 

 

2,500L

6 stok

Loading...
Compare
Mosha

Marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Little Association”

There are no reviews yet.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…