,

Nola Swing – Lemon

Konges Slojd
Availability:

2 stok


Një aksesor sa i bukur për të dekoruar dhomën e fëmijëve, aq edhe funksional! Nola Baby Swing nga Konges Sløjd është një kolovajsesh për bebe nga 9 muaj – 3 vjeç dhe e çertifikuar për të mbajtur fëmijë deri në peshën 20kg (CE – EN 71, 72). 

Përmasat e ulëses: 30 x 27 x 28 cm
Përmasat e varëses: më e gjata 170cm / më e shkurtra 130cm

Kutia përmban

  • Copën e kolovajses, prej pambuku organik 100% dhe mbushje e lehtë polyester
  • 2 litarë të gjatë poliamidi nga 5 cm të trashë;
  • Shkopinjtë prej druri pishe, që përbejnë edhe strukturën e ulëses së kolovajses;
  • Unaza varëse metalik, prej çeliku;
  • Nuk përfshihen: upat, çengelët – varet nga lloji i materialit ku do të varet)

Kujdes!

  1. Monitoroni gjithë kohën fëmijën.
  2. Lidhni litarët sipas lartësisë së dëshiruar nga toka.
  3. Jo për fëmijë 20 kg +

Instalimi

Mënyra 1, në tavan: Me upë, më pas varni litarin  me anë të çengelit dhe unazave (upa e betonit, çengeli metalik nuk janë të përfshirë, unazat metalike dhe litarët janë të përfshirë në kuti). Por, sigurohuni më parë mbi strukturen e vendit ku do të montohet! Nëse vendi në tavan është prej betoni, përdoni upën për këtë qëllim. Nëse tavani është tullë, duhet të blini një upë të thjeshtë për tullë. Nuk duhet të vendoset asnjëherë në tavan gipsi! 

Mënyra 2, në degë peme apo vend tjetër të ngjashëm.

12,000L

2 stok

Loading...
Compare

 

Marka

Mosha

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nola Swing – Lemon”

There are no reviews yet.